Πρόσκληση ΓΕΩΘΗΡΑ για εκμίσθωση χώρων αιγιαλού

Ο Πρόεδρος της ΓΕΩΘΗΡΑ, κος Νικόλαος Σιγάλας, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες όμορων στην παραλία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και κέντρων αναψυχής, που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου Θήρας (εκτός των Δ.Κ. Καμαρίου και Εμπορείου Θήρας καθώς και της Κόκκινης Παραλίας Ακρωτηρίου), οι οποίοι επιθυμούν να μισθώσουν το χώρο αιγιαλού που βρίσκεται έμπροσθεν της επιχείρησής τους, για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού (εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, καθισμάτων, ομπρελών κλπ), να υποβάλουν αίτηση στη ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε.

Προκειμένου να παραλαμβάνονται οι αιτήσεις από τη ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε., πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από αρμοδίως θεωρημένο ακριβές αντίγραφο της άδειας του καταστήματος που διατηρούν καθώς και να αναγράφουν τον Α.Φ.Μ. του ενδιαφερόμενου μισθωτή (είτε φυσικού, είτε νομικού προσώπου). Προς εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, διευκρινίζεται ότι προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραχώρηση, οι όμοροι επαγγελματίες θα χρειαστεί, σε μεταγενέστερο στάδιο, να προσκομίσουν βεβαίωση μη οφειλής στο Δήμο Θήρας, τη Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας και τη ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής όλων των αιτήσεων ορίζεται η Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 και ώρα 14:00. Μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας, δεν θα γίνεται δεκτή καμία αίτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη