Πρόσωπο: Γιώργος Παπαλέξης

Ο Γιώργος Παπαλέξης γεννήθηκε στον Πειραιά όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Σε ηλικία 14 ετών ήρθε στη Σαντορίνη, όπου και ζει μέχρι τώρα, με εξαίρεση τα χρόνια που σπούδασε διοίκηση τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και στην Alpine.

Έχοντας εργαστεί σε διάφορους κλάδους του τουρισμού για να αποκτήσει μια πιο ολοκληρωμένη θεώρηση του τουριστικού γίγνεσθαι, τα τελευταία 6 χρόνια είναι ιδιοκτήτης και υπεύθυνος για τη λειτουργία του ξενοδοχείου Καλημέρα, στο Ακρωτήρι. Ως σημαντικές στιγμές στην μέχρι τώρα πορεία του ξεχωρίζει κάθε φορά που βοηθάει τους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τον πραγματικό χαρακτήρα του και να αποκτήσουν αξέχαστες αναμνήσεις. Στο πλαίσιο αυτό έχει αναπτύξει μάλιστα μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία για τον περιπατητικό τουρισμό, έχοντας ετοιμάσει προτάσεις για πεζοπορία που συνοδεύονται από χάραξη της διαδρομής σε google map, κατευθυντήριες οδηγίες καθώς και πληροφορίες για τη διαδρομή και τα αξιοθέατα.

H όλη πρωτοβουλία πηγάζει από την προσωπική του αγάπη για την πεζοπορία, με την οποία ασχολείται στον ελεύθερό του χρόνο, παράλληλα με το διάβασμα, τον αθλητισμό, την ερασιτεχνική γεωργία και τη φωτογραφία. Ο δραστήριος Γιώργος είναι επίσης μέλος του ΔΣ του ΔΑΠΠΟΣ και μέλος της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου. Τα social media τα χρησιμοποιεί με μέτρο, κυρίως για επικοινωνία με τις επαφές του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]



Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη