16.4 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόσωπο: Γιώτα Ιωακείμογλου

Share

Η Γιώτα Ιωακείμογλου είναι το πρόσωπο πίσω από το μάρκετινγκ, την επικοινωνία των εξαγωγών και το επισκέψιμο κομμάτι του Κτήματος Αργυρού.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών, την περίοδο που ο ελληνικός αθλητισμός γνώριζε μεγάλη άνθιση.

Αφού εργάστηκε για λίγο πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της σε εταιρεία με ευρωπαϊκά προγράμματα, βρέθηκε “τυχαία” στο χώρο του κρασιού μέσω μιας εταιρείας διοργάνωσης εκθέσεων κρασιού. Από εκεί προέκυψε και η συνεργασία της με το Κτήμα Αργυρού, χάρη στην οποία βρίσκεται στην Σαντορίνη τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σαν ξεχωριστή στιγμή στην μέχρι τώρα επαγγελματική της πορεία θυμάται κάθε μία από τις συχνές και πολύ αυθόρμητες αντιδράσεις των επισκεπτών του οινοποιείου όταν της λένε πως θα τη θυμούνται ως ένα από τα καλύτερα κομμάτια των διακοπών τους, λόγια που την κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενη επειδή συνέβαλε στις θετικές αναμνήσεις που αφήνει η Σαντορίνη στους επισκέπτες της.

Ο λιγοστός της ελεύθερος χρόνος δεν της αφήνει πολλά περιθώρια να εξασκήσει συστηματικά ως χόμπυ τα ενδιαφέροντά της: το tai chi, τις ξένες γλώσσες, τις χειροτεχνίες. Η σχέση της με τα social media είναι αρκετά ισορροπημένη, καθώς ναι μεν τα χρησιμοποιεί για να συνδέεται με φίλους σε όλον τον κόσμο και για να ενημερώνεται για θέματα που την αφορούν, αλλά αποφεύγει τη συνεχή τροφοδότησή τους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]



Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη