22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Πρόταση γάμου” την Κυριακή στη Θηρασιά

Share

Μία σύντομη πλην άρτια και εξαιρετικής ποιότητας θεατρική παράσταση βασισμένη στο γνωστό μονόπρακτο του Άντον Τσέχωφ “Πρόταση Γάμου” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, ώρα 18:30, στο σχολείο της Θηρασιάς.

Σύμφωνα με τη σκηνοθετική σύλληψη της Κυριακής Σπανού, αυτή η ασυνήθιστα διασκεδαστική πρόταση λαμβάνει χώρα ένα καλοκαιράκι στην εξοχή. Ο Ιβάν Βασίλιεβιτς (Ντίνος Ποντικόπουλος) ξεκινάει μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα να πάει να κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα της καρδιάς του (Φρόσω Ζαγοραίου). Τη συναντά τυχαία στην εξοχή. Προσπαθεί απεγνωσμένα να της διατυπώσει την πρόταση και εκείνη απεγνωσμένα να του δείξει πόσο τον θέλει. Όμως κάποια παρεξήγηση επιμένει να εμφανίζεται τη στιγμή ακριβώς που δεν πρέπει, πότε για ένα κτήμα και πότε για έναν σκύλο, μέχρι που η ανείπωτη πρόταση γάμου σχεδόν “πεθαίνει” τον υποψήφιο γαμπρό!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και για όσους από τη Σαντορίνη επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, έχει δρομολογηθεί δωρεάν μεταφορά από το Αμμούδι Οίας στις 17:15 με επιστροφή στις 20:30.

Η θεατρική παράσταση είναι μία διοργάνωση του Δήμου Θήρας, της Επιτροπής Πολιτισμού και του ΔΑΠΠΟΣ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη