Πρόταση για έκπτωση στα τέλη σύνδεσης αποχέτευσης στην Περίσσα

notia_santoriniΤην πρότασή του για έκπτωση στα τέλη σύνδεσης αποχέτευσης στην Περίσσα κατέθεσε το Σωματείο Τουριστικών Επιχειρήσεων Νότιας Σαντορίνης με επιστολή που έστειλε προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ, κο Νίκο Καμπουράκη.

Η επιστολή αναλυτικά έχει ως εξής:

“Αγαπητοί Κύριοι,

Σήμερα οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες καλούνται να αντιμετωπίσουν μια οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου. Άγρια επιδρομή φόρων, προστίμων στις επιχειρήσεις και μειώσεις μισθών και συντάξεων στους ιδιώτες. Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε από κοινού όσο μπορούμε για να βοηθήσουμε στην επιβίωση της μικρομεσαίας επιχείρησης και των νοικοκυριών.

Δεδομένου ότι στην Περίσσα δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα επαρκής αριθμός συνδέσεων αποχέτευσης, και σεβόμενοι την οικονομική δυσπραγία της εποχής μας, προτείνουμε την έκπτωση των τελών σύνδεσης κατά 50% σε όσους θα πραγματοποιήσουν συνδέσεις από 01/02/2014 έως 30/04/2014.

Αυτό θα διευκολύνει σημαντικά τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά αλλά θα βοηθήσει να ολοκληρωθεί με επιτυχία το αποχετευτικό σύστημα στο χωριό της Περίσσας.  Ευελπιστούμε στην ανταπόκρισή σας η οποία κρίνεται επιβεβλημένη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, λαμβάνοντας υπόψη ότι το έργο της αποχέτευσης στην Περίσσα έπρεπε να λειτουργεί εδώ και χρόνια.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη