Dappos Sunday League: Πρωταθλητής 2021-2022 ο Αετός

Ο Αετός ήταν ο νικητής του τελικού του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου “Dappos Sunday League 2021-2022”, επικρατώντας χθες (13/3) με σκορ 3-1 της Θύελλας, στο γήπεδο 7×7 στον Αγ. Γεώργιο, και αναδείχθηκε ο παρθενικός πρωταθλητής της διοργάνωσης.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν εμφανές το πάθος των δύο ομάδων για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Οι παίκτες του Αετού φάνηκαν περισσότερο “διαβασμένοι” στο γήπεδο, μετουσιώνοντας την κατοχή της μπάλας σε γκολ και καταφέρνοντας τελικά να πανηγυρίσουν δίκαια την κατάκτηση του κυπέλλου.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο ΔΑΠΠΣ και οι παίκτες των δύο ομάδων έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία, κρατώντας πανό που έγραφε “Στον πόλεμο δεν υπάρχουν νικητές. Στηρίζουμε την ειρήνη”.

“Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον Αετό και στη Θύελλα για τον όμορφο τελικό που παρακολουθήσαμε, αλλά και σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα”, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος και συνέχισε λέγοντας πως “η διοίκηση του Οργανισμού έχει ως κύριο μέλημά της τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι μια διοργάνωση που είχε λείψει από τη Σαντορίνη και θεωρώ πως η πρώτη μας απόπειρα ήταν επιτυχημένη. Πλέον κοιτάμε το επόμενο Dappos Sunday League, όπου θα επιχειρήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη και τις παραλείψεις και να το κάνουμε ακόμα καλύτερο για όλους τους συμμετέχοντες. Συγχαρητήρια σε όλους”.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη