Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Πρωτόκολλο Συνεργασίας με την ουκρανική περιφέρεια του Khmelnytskyi

Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου, θα υπογραφεί Πρωτόκoλλο Συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την Περιφέρεια Khmelnytskyi της Ουκρανίας, το πρωί της Πέμπτης, 14 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας υλοποιεί την εξωστρεφή στρατηγική της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με άξονα τη διασύνδεση ευρωπαϊκών περιφερειών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, ο πρωτογενής τομέας παραγωγής, η εκπαίδευση, η έρευνα και η καινοτομία.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι οι τοπικοί φορείς του τουρισμού και πολιτικά στελέχη. Τη δωδεκαμελή αντιπροσωπεία των Ουκρανών, με επικεφαλής τον Πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Volodymyr Shkurov, θα απαρτίζουν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης, Vasyl Iadukha, η Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Khmelnytskyi, Nataliya Byelyakova, και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας διανομής ρεύματος Khmelnytskoblenergo, Oleksandr Shpak.

Σημείωση σύνταξης:

Η Περιφέρεια Khmelnytskyi βρίσκεται στην δυτική Ουκρανία και αριθμεί περίπου 1.400.000 κατοίκους. Το διοικητικό κέντρο της Περιφέρειας βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη Khmelnytskyi.

Περισσότερα για την Περιφέρεια Khmelnytskyi ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη