Ρεσιτάλ κιθάρας από τον Μάρκο Δεστέφανο, το Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη

Ο νικητής του διαγωνισμού “All that Guitar” Μάρκος Δεστέφανος έρχεται το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου στη Σαντορίνη για διπλό ρεσιτάλ κιθάρας, με έργα N. Paganini, M. Castelnuovo Tedesco, A. Piazzolla και S. Assad, στο Μέγαρο Γκύζη και στην Εστία Πύργου.

Ο Μάρκος Δεστέφανος ανήκει στην νέα γενιά Ελλήνων κιθαριστών, με ρεσιτάλ στην Ελλάδα, την Αυστρία, την Γερμανία και την Ισπανία ενώ έχει διακριθεί με βραβεία σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς κιθάρας. Είναι απόφοιτος του περίφημου Πανεπιστημίου Mozarteum, Salzburg στην Αυστρία στην τάξη του διακεκριμένου σολίστ και παιδαγωγού Eliot Fisk ολοκληρώνοντας με διάκριση τόσο τον προπτυχιακό (2015) όσο και τον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών (2017), ενώ υπήρξε υπότροφος τόσο του οργανισμού “Live Music Now Österreich” όσο και του ίδιου του Πανεπιστημίου Mozarteum.

Έχει διδάξει στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας, ενώ απο τον Σεπτέμβριο του 2015 διδάσκει κιθάρα και μουσική δωματίου στο Κρατικό Ωδείο του κρατιδίου της Άνω Αυστρίας. Τον ερχόμενο Μάιο θα ηχογραφήσει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με έργα λατινοαμερικάνικης μουσικής, με παραγωγό τον Γιώργο Μπεχλιβάνογλου.

Σάββατο 10/2 | Ώρα 19:00 | Μέγαρο Γκύζη, Φηρά | Ελεύθερη είσοδος
Κυριακή 11/2 | Ώρα 19:00 | Εντευκτήριο της Εστίας Πύργου | Ελεύθερη Είσοδος

Συνδιοργάνωση: ΔΑΠΠΟΣ, Δήμος Θήρας, Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη, Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη