Ρεπορτάζ αγοράς

Οι διάσημες πλέον μπύρες Donkey της Σαντορίνης είναι διαθέσιμες και το χειμώνα. Η μπύρα που είναι απαστερίωτη, διατηρείται μόνο στο ψυγείο και πίνεται  φρέσκια, παρασκευάζεται στη Σαντορίνη από απλά φυσικά υλικά -νερό, βύνη κριθαριού, λυκίσκο, μαγιά. Υπάρχει σε δύο είδη, ξανθιά και κόκκινη με ετικέτες yellow donkey και red donkey αντίστοιχα. Μια ποικιλία από πειραματικούς ζύθους είναι διαθέσιμη για τους πιο περιπετειώδεις ουρανίσκους με ετικέτα crazy donkey.

Η ζυθοποιία βρίσκεται στο δρόμο για το Καμάρι, στην περιοχή της Μέσα Γωνιάς, από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τις ξεχωριστές αυτές μπύρες για τις ανάγκες των εορτών.

 

Δένδρα, λαμπάκια, φωτοσωλήνες, γιρλάντες, φωτιζόμενα διακοσμητικά, μπάλες, στολίδια, κορδέλες και πολλά άλλα για τη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού ή της επιχείρησης θα βρείτε στο κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού και φωτιστικών του Παντελή Ρούσσου στον Καρτεράδο (απέναντι από το super market Δεναξάς).

 

Πρωτότυπα μεταλλικά κουτιά από λευκοσίδηρο που είναι υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, με μεγάλη διάρκεια ζωής και κατάλληλο για τρόφιμα θα βρείτε στο βιβλιοπωλείο Books  & Style στα Φηρά. Είναι ιδανικά για να διατηρούμε καφέ, ζάχαρη, τσάι, μπαχαρικά, μπισκότα, κέικ, σοκολατάκια κλπ. Προσφέρονται επίσης για τη φύλαξη προσωπικών μας αντικειμένων όπως κοσμήματα, γράμματα, φωτογραφίες… ενώ αποτελούν την πιο πρακτική και ανθεκτική συσκευασία δώρου, αλλά και πρωτότυπη ιδέα για μπομπονιέρα! Θα βρείτε κουτιά για όλες τις χρήσεις σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

 

Φρέσκια έκπληξη από την Santo!
Ο τοματοπολτός από Τοματάκια Σαντορίνης Απλής συμπύκνωσης είναι το νέο προϊόν της Santo, που εμπερικλείει όλα τα χαρακτηριστικά της φρέσκιας σαντορινιάς Τομάτας!

Ζωηρό κόκκινο χρώμα που σε προκαλεί να το δοκιμάσεις! Δροσερός, ελαφρύς, με έντονο το άρωμα του φρούτου της τομάτας, γλυκιά γεύση και βελούδινη υφή! Ταιριάζει μοναδικά, με τα πιο απλά πιάτα.. στην σάλτσα για την αγαπημένη σας μακαρονάδα, στα αυγά και τις τηγανητές πατάτες, ως sauce στα πιο λαχταριστά σάντουιτς, αλλά και στην παραδοσιακή συνταγή σας για το κοκκινιστό ή σε πιάτα δημιουργικής κουζίνας!

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη