Χαρ. Ρούσσος: Αν δεν λειτουργήσει άμεσα, το Νοσοκομείο “θα χαθεί”

Ο Ακαδημαικός κ. Χαράλαμπος Ρούσσος (δεξιά) με τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο

Λύση ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) βλέπει ως μόνη εφικτή, προκειμένου να λειτουργήσει το νέο Νοσοκομείο, ο Σαντορινιός ακαδημαϊκός, καθηγητής και επιφανής γιατρός κ. Χαράλαμπος Ρούσσος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το όλο θέμα καθώς ήταν και είναι εκπρόσωπος του Δήμου Θήρας, για το ζήτημα αυτό, τόσο επί Δημαρχίας κ. Ρούσσου όσο και επί Δημαρχίας κ. Ζώρζου.

Ο κ. Ρούσσος, στην αρχή της σημερινής (Σάββατο, 13 Απριλίου 2013) ανοικτής ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΠΠΟΣ, έκανε μία σύντομη αναφορά στο ιστορικό της υπόθεσης και στη συνέχεια ανέφερε ότι το δικηγορικό γραφείο Γεωργιάδη, που μελέτησε τις διάφορες εναλλακτικές προτάσεις, προκρίνει τη λύση ΣΔΙΤ ως τη μόνη εφικτή.

Ο κ. Ρούσσος διευκρίνισε πως σε ό,τι αφορά στην εξυπηρέτηση των πολιτών, ασφαλισμένων και μη, θα λειτουργεί όπως ένα ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο (ανέφερε ως παράδειγμα τον Ευαγγελισμό) και ότι αυτό θα προβλέπεται ρητά στη σύμβαση ΣΔΙΤ.

Εμφανώς ενοχλημένος ο κ. Ρούσσος, από την απουσία εκπροσώπων της αντιπολίτευσης του Δήμου Θήρας και της Επιτροπής Στήριξης Νοσοκομείου Θήρας, δήλωσε ότι δεν προτίθεται να παραμείνει εκπρόσωπος του Δήμου Θήρας στο βαθμό που θα είναι διχασμένες οι απόψεις των κατοίκων της Σαντορίνης για τον τρόπο λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου.

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη