Ryanair: Δύο πτήσεις την ημέρα Αθήνα-Σαντορίνη-Αθήνα από Απρίλιο

ryanair_bellonio_0013
Ο διευθυντής Marketing και Πωλήσεων της Ryanair, για την Ιταλία, Ελλάδα και Κροατία, κ. John Alborante Φωτογραφία: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου

Η Ryanair ανακοίνωσε (16 Δεκεμβρίου) σήμερα στη Σαντορίνη, σε συνεντευξη τύπου του διευθυντή Marketing και Πωλήσεων για την Ιταλία, Ελλάδα και Κροατία κ. John Alborante, την έναρξη πτήσεων στη γραμμή Αθήνα-Σαντορίνη-Αθήνα.

Οι πτήσεις θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται από τον ερχόμενο Απρίλιο, δύο φορές την ημέρα, ολόκληρο το χρόνο και σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της εταιρείας θα μεταφέρουν στη Σαντορίνη 120.000 επιβάτες ετησίως.

Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης θα είναι το 11ος προορισμός της Ryanair στην Ελλάδα καθώς ήδη πετάει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κω, Χανιά, Άραξο, Καλαμάτα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Κέρκυρα.

Η Ryanair γιορτάζοντας την νέα σύνδεση προσφέρει θέσεις που ξεκινούν από €24.99 για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο. Οι συγκεκριμένες χαμηλού κόστους θέσεις θα είναι διαθέσιμες προς αγορά μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18 Δεκεμβρίου).

ryanair_dhmarxeio0018
Ο κ. John Alborante, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, με τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο και τον σύμβουλο του Δημάρχου κ. Λουκά Μπελλώνια. Φωτογραφία: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου

Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου ο κ. John Alborante, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Θήρας κ Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο, στο Δημαρχείο, και τον ενημερωσε για τους σχεδιασμούς και τις προοπτικές της Ryanair, σε σχέση με τη Σαντορίνη (φωτογραφία πάνω).

Ο διευθυντής Marketing και πωλήσεων της Ryanair, John Alborante δήλωσε:

‘Η Ryanair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από τον Απρίλιο θα υπάρξει νέα σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Σαντορίνης. Η νέα αυτή σύνδεση θα μεταφέρει 120.000 επιβάτες/έτος στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρίας (www.ryanair.com) από αύριο (17/12/14).

Το ελληνικό επιβατικό κοινό  επιλέγει ήδη την Ryanair, λόγω των προσιτών μας ναύλων, την εξαιρετική μας εξυπηρέτηση και την μεγάλη ποικιλία των δρομολογίων μας. Τώρα μπορούνε να κλείνουνε τις πτήσεις τους ακόμα νωρίτερα μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας μας και μέσω της νέας μας εφαρμογής. Μπορούνε επίσης να έχουν μαζί τους δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους , να επιλέξουν τις θέσεις τους, να επωφεληθούν από τις νέες μας υπηρεσίες, Family Extra και Business Plus, καθώς και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης τους. Εκτός των χαμηλών τιμών της η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Για να γιορτάσουμε τις νέες μας πτήσεις από Σαντορίνη προς Αθήνα, προσφέρουμε εισιτήρια που ξεκινούν από  €24.99 για πτήσεις μέσα στον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο, που είναι διαθέσιμα για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18 Δεκέμβριου). Καθώς οι συγκεκριμένες  εξαιρετικά  χαμηλού κόστους θέσεις πρόκειται να εξαντληθούν σύντομα, οι επιβάτες θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη