Santo Fest στην Οία, 17-18 Αυγούστου

Η Πρωτοβουλία Νεολαίας Οίας διοργανώνει στις 17-18 Αυγούστου, στο χώρο της αφαλάτωσης στην Οία, το Santo Fest 2015. Σύμφωνα με τους διοργανωτές “το φετινό θέμα του φεστιβάλ έχει να κάνει με την παράδοση και την προσέγγισή της στο σήμερα. Από τα γλυκά και τις φωτογραφίες, μέχρι την παράσταση και τη μουσική, όλα είναι ένα πάντρεμα εποχών και παραδόσεων…”

Την πρώτη ημέρα (Δευτέρα 17/8) ο χώρος θα είναι ανοιχτός από τις 19:00 και στις 21:00 θα αρχίσει παράσταση Καρααγκιόζη από τον Αθηναϊκό Θίασο Σκιών. Είσοδος 5 ευρώ για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών.

Την δεύτερη μέρα (Τρίτη 18/8) το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλή μουσική. Ο χώρος θα ανοίξει στις 20:00 και στις 22:00 θα ξεκινήσει συναυλία με την Ματούλα Ζαμάνη και special guest τον Δημήτρη Μυστακίδη. Θα ακολουθήσει στις 23:30 συναυλία με τον ράπερ Εισβολέα. Είσοδος 12 ευρώ για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών.

Παράλληλα στον χώρο θα υπάρχει πάγκος με παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα, έκθεση παλαιών φωτογραφιών από γλέντια και έθιμα του νησιού και έκθεση παραδοσιακών στολών.

Έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν υπέρ του Ειδικού Σχολείου Φηρών και του Περιφερειακού Ιατρείου Οίας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη