Santo Youth Contest στη Σαντορίνη, 25/6-1/7

santoyouth_contest_banner_5457
Κλικ στην εικόνα για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα σε μεγέθυνση

Για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί από 25/6 μέχρι 1/7 στη Σαντορίνη το Santo Youth Contest, ένα τουρνουά όπου αθλητές κάτω των 17 ετών θα παίξουν μπάσκετ, θα προπονηθούν μεταξύ τους, ενώ παράλληλα θα ακολουθήσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες και σεμινάρια σχετικά με την καταπολέμηση του στησίματος αγώνων, την υγιεινή διατροφή, τις πρώτες βοήθειες, τη βία και τον ρατσισμό.

Το 2ο Santo Youth Contest θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ με τη συμμετοχή των ομάδων ΑΟ Πάρου, Firenze BC και ΑΕ Σαντορίνης. Σκοπός του τουρνουά είναι να δοθούν στους νέους ειδικά μαθήματα για καλή αγωγή στον αθλητισμό έτσι ώστε να καλλιεργηθεί το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας ανάμεσα στους νέους αθλητές έξω από οποιουδήποτε ανταγωνιστικού τύπου ιδανικά, και να γίνει προσπάθεια για την ένταξη παιδιών που προέρχονται από διαφορετικές χώρες, πολιτισμούς, νοοτροπίες στην κουλτούρα που πρεσβεύει το ευ αγωνίζεσθαι του κλασικού ελληνικού ιδεώδους.

Στο πλαίσιο του τουρνουά θα είναι στη Σαντορίνη δύο άνθρωποι του αθλητισμού με πλούσιες περγαμηνές στο βιογραφικό τους, ο κ. Sofyane Mehiaoui και ο κ. Βασίλης Μηνούδης. Ο κ. Μηνουδης, πρώην αθλητής του βόλεϊ, στις 27/6, ώρα 14:45 θα μιλήσει στο ΔΑΠΠΟΣ για “Παράλληλη καριέρα, Παράνομο στοιχηματισμό, Match fixing”. (Eλεύθερη είσοδος για γονείς – Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 23/6). Ο κ. Mehiaoui, επαγγελματίας παίχτης και πρωταθλητής στο άθλημα του μπάσκετ με καροτσάκι, θα μιλήσει το πρωί της Κυριακής 28/6, στις 09:30, για “Αθλητισμό και αναπηρία”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη