Σαντορίνη: Παράδοση κοκτέιλ στο σπίτι σας

Οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές, καθώς ο κόσμος θα παραμείνει στα σπίτια του, μετά την παράταση του lockdown μέχρι τουλάχιστον τις 7 Ιανουαρίου. Εάν όμως βρίσκεστε στη Σαντορίνη και επιθυμείτε να απολαύσετε ένα ωραίο κοκτέιλ, τότε το The Wine Bar, του ξενοδοχείου Ηλιότοπος, θα το φέρει στην πόρτα σας.

Τα κοκτέιλ διατίθενται σε δύο μεγέθη, ατομικό και διπλό (ή για 2 άτομα). Εμφιαλώνονται σε αποστειρωμένα μπουκάλια και το καπάκι ασφαλίζει μέχρι να το ανοίξετε εσείς. Διατηρούνται 5-7 μέρες στο ψυγείο χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση τους.

Παραδίδονται έτοιμα για σερβίρισμα και συνοδεύονται από οδηγίες σερβιρίσματος. Δεν έχουν παγάκια, για να μπορούν να καταναλωθούν αργότερα.

Τα κοκτέιλ συντίθενται φρέσκα, λίγο πριν σας παραδοθούν. Μπορείτε να τα παραγγείλετε τώρα και να σας παραδοθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία της επιλογής σας. Εάν τα θέλετε αυθημερόν, θα πρέπει να έχετε κάνει την παραγγελία σας μέχρι τις 17:00.

Η παράδοση είναι δωρεάν, σε όλη τη Σαντορίνη με ελάχιστη χρέωση 15 ευρώ. Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση, με μετρητά ή κάρτα. Ώρες παράδοσης 17:00-21:00.

Οι παραγγελίες γίνονται μόνο online στο website και στα social media (Facebook & Instagram) του The Wine Bar.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη