Σαντορίνη: Από τις 6 Ιουνίου οι αιτήσεις για παιδικούς σταθμούς

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας ενημερώνει ότι οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών για τη φιλοξενία νηπίων σχολικής περιόδου 2016-2017 στους δύο Παιδικούς Σταθμούς Επισκοπής – Γωνιάς και Οίας θα γίνονται από 6 έως και 30 Ιουνίου 2016.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν παιδιά που τον Σεπτέμβρη θα έχουν ηλικία από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στο νηπιαγωγείο. Η αίτηση εγγραφής είναι διαθέσιμη ΕΔΩ.

Για πληροφορίες, έντυπα αιτήσεων και κατάθεση αιτήσεων: Γραφείο Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας & Παιδείας (κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, Καρτεράδος) τηλ.: 2286031075, Δευτέρα-Παρασκευή, ώρα 10:00-14:00.

Σχετικά με τη χρηματοδότηση μητέρων από τη Δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” (ΕΣΠΑ), όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, προς το παρόν στο website της ΕΕΤΑΑ δεν έχουν ανακοινωθεί πληροφορίες για το ύψος της χρηματοδότησης ούτε οι προϋποθέσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα της επόμενης σχολικής χρονιάς. Ωστόσο, οι αιτήσεις εγγραφής για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς θα πρέπει να γίνουν κανονικά εντός των προθεσμιών που αναφέρονται παραπάνω, ανεξάρτητα από τις όποιες αιτήσεις γίνουν και μέσω ΕΣΠΑ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη