Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο, 8-9 Οκτωβρίου

Oι αγώνες του Santorini Experience και ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο αθλητικό πρόγραμμα εντός Σαντορίνης αυτό το Σαββατοκύριακο, 8-9 Οκτωβρίου. Αναλυτικά:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου
Ώρα 08:15 – Santorini Experience: Εκκίνηση διαδρομών 15 και 10 χλμ από το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία προς τα Φηρά και πίσω.
Ώρα 11:00 – Santorini Experience: Εκκίνηση διαδρομής 5 χλμ από το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία προς τα Φηρά και πίσω
Ώρα 13:00 – Στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών η ομάδα Κ-14 του Πανθηραϊκού θα αναμετρηθεί με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κυκλάδων. – ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου
Ώρα 10:00 – Santorini Experience: Εκκίνηση κολυμβητικής διαδρομής 1,5 μιλίου (2,4χλμ) από το Ηφαίστειο στο Παλιό Λιμάνι των Φηρών
Ώρα 12:30 – Στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών ο ΑΟ Καρτεράδος υποδέχεται τον ΠΑΣ Νάξου για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Β’ κατηγορίας Κυκλάδων.
Ώρα 13:15 – Η ομάδα Κ-14 της Θύελλας Καμαρίου υποδέχεται στο γήπεδο Καμαρίου τον ΠΑΣ Νάξου για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κυκλάδων.


Στην εκτός έδρας δράση του Σαββατοκύριακου, η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Θήρας συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, λαμβάνοντας μέρος στο τουρνουά «Ι. Μαλακατές» που διοργανώνεται από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος». Στο τουρνουά θα συμμετέχουν επίσης ο Παναθηναϊκός, ο Ηρακλής Κηφισιάς και η Θέτιδα Βούλας.

Οι παίδες της ΑΕΣ θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 8/10 εκτός έδρας τον νεοφώτιστο “Πλοηγό Αντιπάρου” με στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ των Κυκλάδων.

Ο Πανθηραϊκός, που αυτή την εβδομάδα έχει ρεπό από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Γ΄εθνική, θα δώσει φιλικό αγώνα με τον ΟΦΗ, το Σάββατο 8/10 (18:00) στο γήπεδο “Γεντί Κουλέ” στο Ηράκλειο.

Επίσης, για την 2η αγωνιστική της Α κατηγορίες στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων, η Λάβα Εμπορείου ταξιδεύει στη Νάξο όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 9/10 (10:30) τον Πανναξιακό, ενώ η Θύελλα Καμαρίου θα αντιμετωπίσει στην Πάρο τον ΑΟ Πάρου, επίσης την Κυριακή 9/10 (11:30).

Τελευταία ενημέρωση: 8/10 – ώρα 14:00


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη