Santorini Circus Festival στις 21-23 Αυγούστου

Το πρώτο Santorini Circus Festival προγραμματίζουν για τις 21-23 Αυγούστου ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ), η σχολή εναλλακτικού αθλητισμού και παραστατικών τεχνών Circus Dayz και το Athens Circus Festival. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μαθήματα, σεμινάρια και επιδείξεις στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου αλλά και μουσικό – θεατρικές παρελάσεις και παραστάσεις δρόμου σε πολλά χωριά και επιλεγμένα σημεία της Σαντορίνης. Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του τριημέρου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ανάλογο φεστιβάλ με μεγάλη δυναμική γίνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια και στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και αποτελεί πολιτιστικό, αθλητικό, αλλά και τουριστικό πόλο έλξης.

Θυμίζουμε πως ήδη από τις αρχές Ιουλίου ο ΔΑΠΠΟΣ σε συνεργασία με την σχολή Circus Dayz έχει δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με μαθήματα τεχνικών του τσίρκου για παιδιά, το οποίο γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο, Δευτέρα-Παρασκευή 16:00-18:00. Για πληροφορίες και δηλώσεις για συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email στο circusdayz@gmail.com ή τηλεφωνικά με τον κ. Κωνσταντίνο Βαζαίο στο 6977745170.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη