Σαντορίνη Ενωτική Πορεία: Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Σαντορίνη

santorini_enotiki_poreiaΗ «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία», που μόλις τον Φεβρουάριο του 2014 δήλωσε την κάθοδο της στις δημοτικές εκλογές, κέρδισε την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας σε ποσοστό 18,41%, σε μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.

Η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον συνδυασμό μας και τον Γ. Χάλαρη, μας γεμίζει ευθύνη, την οποία μεταφράζουμε σε υπόσχεση, ότι θα βρεθούμε στο πλευρό όλων των συμπατριωτών μας στα επόμενα πέντε χρόνια, από τη θέση της αντιπολίτευσης. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η μόνη εγγυήτρια δύναμη που μπορεί να προστατεύσει τον απλό πολίτη, τον μέσο οικογενειάρχη, τον επαγγελματία.

Από το θεσμικό μας ρόλο, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων ασκώντας εποικοδομητική κριτική και έλεγχο, καταθέτοντας παράλληλα τις προτάσεις μας για την ευημερία των κατοίκων των νησιών μας.

Η παράταξή μας, σε μικρό χρονικό διάστημα, ανέτρεψε τη μέχρι σήμερα εντύπωση ότι η δημοτική αρχή είναι παντοδύναμη. Διαφοροποιηθήκαμε και σταθήκαμε απέναντι στους καθοδηγητές, πελάτες του συστήματος και στους αντιδημοκράτες, υπόδουλους της μισαλλοδοξίας. Αντισταθήκαμε στις προσωπικές πολιτικές, στην πληρωμένη προπαγάνδα μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και κομματικών σκοπιμοτήτων. Αναδείξαμε το ήθος και την ποιότητα του αγώνα ως μέγιστη παρακαταθήκη για το μέλλον του συνδυασμού μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη