Σάρωσε η Σαντορίνη στα Waste & Recycling Awards 2015 – Φωτογραφίες

Νίκος Ζώρζος, Δήμαρχος Θήρας

Βραδιιά Σαντορίνης ήταν η χθεσινή (17/12/2015), στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήθηκε η Τελετή των Waste & Recycling Awards 2015, καθώς  τέσσερα συνολικά βραβεία απονεμήθηκαν στο νησί.

Συγκεκριμένα:

Με το αργυρό βραβείο, στην κατηγορία Recycling, τιμήθηκε ο Δήμος Θήρας, για το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης που υλοποιεί.

Δύο χρυσά και ένα χάλκινο βραβείο απονεμήθηκαν στην  ΚΑΠΑ GROUP AE (kkl natura), ως εξής:

Κατηγορία: Waste Partnership
Διαλογή και αποκομιδή βιοαποβλήτων
(Χρυσό Βραβείο)

Waste Efficiency Initiative
Επιλεκτική αποκομιδή
(Χρυσό Βραβείο)

Smart City Applications, e-Waste
Αποκομιδή με ταυτόχρονη διαλογή βιοαποβλήτων στην πηγή
(Χάλκινο Βραβείο)

 

Από αριστερά: Λουκάς Μπελλώνιας, Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Θήρας – Κάτια Λαζαρίδου, καθηγήτρια στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο κ’ Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής – Νίκος Ζώρζος, Δήμαρχος Θήρας – Κώστας Δαζέρντας, Προϊστάμενος Υπηρεσίας Περιβάλλοντος Δήμου Θήρας – Γιώργος Μερτής, Στέλεχος Υπηρεσίας Περιβάλλοντος Δήμου Θήρας – Ρόζυ Χαριτοπούλου, Διευθύντρια του Εθνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ο νέος Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος (στη φωτογραφία αριστερά), παρέδωσε στον κ. Βαγγέλη Κουκούλη της ΚΑΠΑ GROUP AE (kkl natura) ένα από τα δύο χρυσά βραβεία που του απονεμήθηκαν.

Στα βραβεία συμμετείχαν και βραβεύθηκαν εταιρείες και φορείς από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Στις διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης βραβείο απέσπασαν μεταξύ άλλων και οι εταιρείες: Ελαϊς-Unilever Hellas, Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, Athens International Airport, Δήμος Ελευσίνας, Δήμος Αθηναίων-Δ/νση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης – Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ), Vodafone, Ελληνικά Πετρέλαια,

Την τελετή απονομής των βραβείων παρακολούθησαν υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και δημόσιων φορέων, Δήμαρχοι και φορείς τις τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις σύγχρονες τεχνολογίες διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς και Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τα βραβεία, τα οποία διοργανώνονται για πρώτη χρονιά από το Plant Management της Boussias Communications, παρουσίασε ο δημοσιογράφος Χρίστος Βούζας.

Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Δρ. Κάτια Λαζαρίδη, στην εισαγωγική ομιλία της, τόνισε τη σημασία που έχει η επένδυση σε καινοτόμες και τεχνολογικά ανεπτυγμένες δράσεις διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης, τόσο για τον οικονομικό και κοινωνικό τομέα, όσο και για τον αναπτυξιακό και επιχειρηματικό τομέα, καθώς και η δέσμευση σε διαρκείς και φιλόδοξους στόχους για μελλοντική βελτίωση και βιώσιμη ανάπτυξη.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη