Σε διεθνή έκθεση για θαλάσσια σπορ η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

"Boot Düsseldorf" στη Γερμανία, 20-28 Ιανουαρίου

Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση θαλάσσιων σπορ/δραστηριοτήτων και τουρισμού “Boot Düsseldorf”, που θα πραγματοποιηθεί στις 20-28 Ιανουαρίου 2018, πρόκειται να πάρει μέρος για πρώτη φορά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Σε έναν εκθεσιακό χώρο 220.000 τ.μ. με 18 ξεχωριστές θεματικές ενότητες, θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 1.800 εκθέτες, έχοντας την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα διεθνές κοινό υψηλής ποιότητας! Το 2017 συνολικά 242.000 άτομα επισκέφθηκαν την “Boot“, ανάγοντάς τη στη σημαντικότερη έκθεση του είδους, όπου μπορεί να γνωρίσει κανείς όλα τα θαλάσσια αθλήματα και τις θαλάσσιες δραστηριότητες, από το ψάρεμα μέχρι τις καταδύσεις και το surfing.

Το περίπτερό της ΠΝΑι θα βρίσκεται στον καταδυτικό τομέα και εκεί θα δώσουν το “παρών” επαγγελματίες του κλάδου από τη Ρόδο, την Κάλυμνο, τη Λέρο, την Πάρο, την Αντίπαρο, την Αμοργό, την Κέα, τη Σύρο και την Τήνο, προωθώντας τις ξεχωριστές εμπειρίες που μπορούν να ζήσουν οι επισκέπτες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου μέσα από τις θαλάσσιες δραστηριότητες που αυτά προσφέρουν.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη