Σεμινάρια εξωστρέφειας τον Νοέμβριο από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΔΕΕ) προγραμματίζει για το μήνα Νοέμβριο 2013, σεμινάρια κατάρτισης για επιχειρηματίες – μέλη του (εργαζόμενους σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες) με θέμα την “Ανάπτυξη των δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας”.

Η δημιουργία ενός σημαντικού αποθέματος ανθρώπινου δυναμικού με ειδικές γνώσεις και τεχνικές σε θέματα εξωστρέφειας είναι μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη, τόσο των επιχειρήσεων αλλά και της οικονομίας συνολικά, επομένως τα μέλη ενθαρρύνονται να επενδύσουν δυναμικά στον τομέα αυτόν, αυξάνοντας την εξαγωγική τους ετοιμότητα έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως ευκαιρίες διευθνοποίησης των επιχειρήσεών τους.

Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια 40 ώρες το κάθε ένα και είναι επιδοτούμενα με 5 € (μεικτά) ανά ώρα.

Ο τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων καθώς και οι ημερομηνίες/ώρες των σεμιναρίων θα διαμορφωθούν με βάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος, η οποία θα πρέπει να υποβληθεί συμπληρώνοντας την διαδικτυακή αίτηση που θα βρείτε εδώ ή καλώντας ένα από τα γραφεία των νησιών, το αργότερο μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2013. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν συνιστά ολοκληρωμένη αίτηση συμμετοχής, για την οποία θα ακολουθήσει χωριστή ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Επικοινωνίας & Κατάρτισης στο τηλέφωνο 2281082346 (εσωτ. 105) ή στο γραφείο του Επιμελητηρίου στη Σαντορίνη (τηλ. 2286025788).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη