Σεμινάριο στην Πορτογαλία για εκπαιδευτικούς του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Σύρου-Νάξου-Θήρας

Μέσα από το πρόγραμμα Erasmus

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus και της υλοποίησης του εγκεκριμένου από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) σχεδίου 2023-1-EL01-KA122-ADU-000114242 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σύρου-Νάξου-Θήρας πραγματοποίησε ροή κινητικότητας στην Braga της Πορτογαλίας με τη συμμετοχή 10 εκπαιδευτικών για την παρακολούθηση επιμορφωτικού σεμιναρίου στην Εκπαίδευση Ενηλίκων με τίτλο: “Βελτίωση του επιπέδου της Εκπαίδευσης Ενηλίκων μέσα από τη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά προγράμματα”.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε εκπαιδευτικό κέντρο της BragaMob και η θεματολογία σχετιζόταν με τις μεθοδολογίες και τις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους στόχους και τις πολιτικές ενός διαφορετικού εκπαιδευτικού συστήματος και μιας διαφορετικής κουλτούρας όπως αυτά της Πορτογαλίας.

Οι εκπαιδευτικοί παρουσίασαν τις εμπειρίες τους από το εκπαιδευτικό ταξίδι στα υπόλοιπα μέλη των Συλλόγων Διδασκόντων και σε μέλη της Εκπαιδευτικής κοινότητας των νησιών σε ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27/6 στον χώρο των σχολείων.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη