“Socrates now” την Τρίτη ξανά στο SAF

Μετά την επιτυχημένη πρώτη παράσταση τον περασμένο μήνα, ο βραβευμένος με ΕΜΜΥ Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Γιάννης Σιμωνίδης έρχεται ξανά την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης, με το “Σωκράτης Τώρα”, μία παραγωγή του Ελληνικού Θεάτρου της Νέας Υόρκης και της Visionary Culture.

Στην τελευταία εκδήλωση του φετινού φεστιβάλ του SAF, λάβετε θέση στο δικαστήριο της αρχαίας Αθήνας, καθώς ο Σωκράτης δικάζεται υπό την απειλή της θανατικής καταδίκης, σε ένα έργο που συναρπάζει το κοινό με το χιούμορ και την αμεσότητα της θεατρικής του απόδοσης.

“Εύθυμο, ευφυές, συναρπαστικό” σχολίασε για το έργο το Odyssey Magazine, ενώ σχετική αναφορά έκανε και το Κ της Καθημερινής στο άρθρο “Γιάννης Σιμωνίδης: Σύγχρονος Σωκράτης“.

Ώρα έναρξης: 21:30 | Εισιτήριο: 12 ευρώ / 10 ευρώ (μειωμένο)
Η παράσταση θα είναι στην αγγλική γλώσσα, με ελληνικούς υπέρτιτλους. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Μειωμένο εισιτήριο ισχύει σε περίπτωση προπώλησης (μέχρι την προηγούμενη ημέρα της παράστασης), καθώς και για φοιτητές, πολύτεκνους, ανέργους, άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ, παιδιά 7-12 ετών (κάτω από 7 ετών δωρεάν), ξεναγούς/εκπαιδευτικούς (συνοδευόμενους από γκρουπ τουλάχιστον 5 ατόμων).

Σημεία Προπώλησης:
Εμπορικό Κέντρο Φάμπρικα στα Φηρά: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00
Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στη Βλυχάδα: καθημερινά 10:00-20:00

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη