20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στη Φλόριντα για το “Κινηματογραφικό Σχέδιο στη Σύρο” ο Γ. Λεονταρίτης

Share

Για το Μαϊάμι της Φλόριντα αναχώρησε σήμερα (14/3) το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, προκειμένου να συμμετάσχει σε συναντήσεις εργασίας σχετικά με τη μεγάλη επενδυτική πρόταση Αμερικανών παραγωγών για τη δημιουργία μόνιμων κινηματογραφικών εγκαταστάσεων στη Σύρο. Στις συναντήσεις θα παρευρεθούν ο κορυφαίος σκηνοθέτης Steven Bernstein, εκπρόσωποι των επενδυτών, η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας.

Το πρότζεκτ με τίτλο “Το Ελληνικό Κινηματογραφικό Σχέδιο στη Σύρο”, προϋπολογισμού 6,5 εκ. ευρώ προβλέπει δύο στάδια, αρχικά την ίδρυση Σχολής Κινηματογράφου για φοιτητές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική, και ακολούθως την κατασκευή των κινηματογραφικών εγκαταστάσεων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Μαϊάμι ο κ. Λεονταρίτης θα συμμετάσχει επίσης στη Διεθνή Έκθεση Κρουαζιέρας Seatrade Cruise Global που πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 17 Μαρτίου στο Fort Lauderdale της Φλόριντα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη