Τριανταφυλλένιοι γάμοι: Στη Σαντορίνη τα 16 ζευγάρια από την Κίνα – φωτογραφίες

Μετά την περιοδεία τους στην Κρήτη και την ομαδική γαμήλια τελετή στα Χανιά, τα 16 νεόνυμφα πλέον ζευγάρια από την Κίνα ήρθαν για 24 ώρες στη Σαντορίνη, το δεύτερο σταθμό της πολυήμερης επίσκεψής τους στην Ελλάδα, πριν μεταβούν στην Αθήνα, τελευταίο σταθμό του ταξιδιού τους.

Η επίσκεψη αυτή είναι η πρώτη που πραγματοποιείται στην Ελλάδα στο πλαίσιο του κινεζικού θεσμού Rosewedding (τριανταφυλλένιοι γάμοι) που αποσκοπεί στην διεύρυνση και τη σύσφιξη των σχέσεων της Κίνας με το εξωτερικό μέσα από την οργάνωση ομαδικών γαμήλιων τελετών.

Εκτός από τα 16 γευγάρια στην αποστολή συμμετείχαν 13 δημοσιογράφοι, ο επικεφαλής και στελέχη του Shanghai Wedding Trade Association, που έχει την ευθύνη ανάπτυξης του θεσμού Rosewedding, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νεόνυμφων.

Η τελετή, που προβλεπόταν να γίνει στους εξωτερικούς χώρους της Santowines, προκειμένου να γίνει φωτογράφιση και βιντεοσκόπιση με φόντο το εντυπωσιακό σκηνικό της καλντέρας της Σαντορίνης, τελικά πραγματοποιήθηκε σε εσωτερικό χώρο καθώς οι κακές καιρικές συνθήκες δεν ευνοούσαν την παραμονή στο ύπαιθρο.

Παρόλα αυτά οι κινεζική αποστολή ήταν εξαιρετικά οργανωμένη, έγιναν όλα όσα είχαν προβλεφθεί, πρόσφεραν σε όλους τους παριστάμενους δώρα και γενικά άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Για την όλη επιτυχία τους εγχειρήματος πολύ σημαντική ήταν η συμβολή της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης που εξασφάλισε δωρεάν ένα σημαντικό αριθμό δωματίων για την φιλοξενία των ζευγαριών, των δημοσιογράφων και διακεκριμένων μελών της αποστολής καθώς και της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων που διέθεσε τους χώρους, προσέφερε δώρα και περιποιήθηκε εξαιρετικά τους επισκέπτες.

Να σημειώσουμε επίσης ότι και μια σειρά ακόμα επιχειρήσεις συνέβαλαν αφιλοκερδώς στην όλη επιτυχία της σημαντικής αυτής επίσκεψης και μεταξύ αυτών η Ένωση Λεμβούχων Θήρας, το Εστιατόριο Πύργος, το BUS Travel κ.ά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
(μικρή αναμονή για να εμφανισθούν οι φωτογραφίες, με τα βελάκια κινείστε από τη μία φωτογραφία στην άλλη)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη