Στο ΔΑΠΠΟΣ η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά

Στο Κλειστό Γυμναστηρίο του ΔΑΠΠΟΣ θα πραγματοποιηθεί φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που θα διοργανώσει ο Δήμος Θήρας

Το διάστημα από 24 Δεκεμβρίου έως και 29 Δεκεμβρίου το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου (ΔΑΠΠΟΣ) θα γεμίσει από παιδικά χαμόγελα. Τα παιχνίδια όπως ιγκλού, σπιτάκι Αη Βασίλη, φατνούλες, αψίδες, πίστα αναρρίχησης, τρενάκι, κουκλοθέατρο, καραόκε, παρέλαση με ήρωες Ντισνευ, ταχυδακτυλουργικά, πίστα ρόλλερ και διπλό τραμπολίνο είναι ανάμεσα στις κατασκευές, τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια που θα απολαύσουν τα παιδιά του νησιού.

Να σημειώσουμε ότι το αρχικό σχέδιο για εγκατάσταση, όπως και πέρυσι, ενός “Χριστουγεννιάτικου Χωριού” στο χώρο των ΤΑΞΙ στα Φηρά δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί καθώς δεν εξασφαλίσθηκαν τα χρήματα που απαιτούνται για μιά τέτοια υπόθεση. Άλλωστε και το Διοικητκό Συμβούλιο του Ίδρυματος Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού (Τελεφερίκ) δεν ομοφώνησε για την επιχορήγηση του “Χριστουγεννιάτικου Χωριού”, παρά τη θετική εισήγηση του Προέδρου του κ. Μάκη Κανακάρη.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη