Στο Τόκιο η Υπουργός Τουρισμού

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη μεταβαίνει το Σάββατο 9 Μαρτίου, για επίσημη επίσκεψη στο Τόκιο, σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού.

Στόχος της επίσκεψης είναι η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ιαπωνία και το άνοιγμα της Ελλάδας στις μακρινές αγορές.

Στο διάστημα της παραμονής της στην Ιαπωνία η υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί με τον Ιάπωνα κοινοβουλευτικό υφυπουργό Εξωτερικών κ. Minoru Kiuchi και στη συνέχεια με τον αναπληρωτή υπουργό Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Τουρισμού κ. Υosuke Tsuruno.

Η υπουργός Τουρισμού θα έχει επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών πρακτορείων, ενώ θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες, με στόχο την τουριστική προβολή της Ελλάδας στην Ιαπωνία.

Ο τουρισμός των Ιαπώνων προς το εξωτερικό ανακόπηκε σημαντικά, μετά τον μεγάλο σεισμό και το τσουνάμι της 11 Μαρτίου 2011 και τις μεγάλες επιπτώσεις που είχαν στην οικονομία της χώρας. Στα αμέσως επόμενα χρόνια όμως αναμένεται το τουριστικό ρεύμα προς το εξωτερικό να επανέλθει δυναμικά και η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Σαντορίνη θεωρείται ένας ιδιαίτερα προσφιλής προορισμός για τους Ιάπωνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη