Στον αέρα το νέο τουριστικό portal του Ν. Αιγαίου

H νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, www.aegeanislands.gr, που είχε εξαγγελθεί προ καιρού από την Αντιπεριφερειάρχη, κα Ελευθερία Φτακλάκη, είναι πλέον γεγονός.

Μέσω αυτής, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν διαδικτυακά και σε βάθος, το σύνολο των 48 νησιών της Περιφέρειας μέσα από το πλούσιο πρωτογενές περιεχόμενο που αφορά σε γαστρονομία, γεωγραφία, θρησκεία, δραστηριότητες κα.

Το πρωτοποριακό στοιχείο του νέου portal, όπως το παρουσίασε σήμερα στο πλαίσιο του συνεδρίου IMIC ο Γιώργος Βιτσάκης, από την Ομάδα Εκπαίδευσης Εργαστηρίου Επεξεργασίας Δεδομένων Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος είχε και έχει την επιμέλεια του εγχειρήματος, έγκειται στο ότι οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν να κάνουν εγγραφή, δηλώνοντας τις προσωπικές τους προτιμήσεις και ενδιαφέροντα και αναλόγως το σύστημα να τους κάνει εξατομικευμένες προτάσεις με βάση το χρονικό διάστημα της επίσκεψής τους. Η πλατφόρμα διαρκώς εμπλουτίζεται και θα είναι σε πλήρη λειτουργία στα μέσα Αυγούστου, οπότε και θα υπάρχει δυνατότητα οι χρήστες να “ανεβάζουν” τις εμπειρίες τους και να τις μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα.

www.aegeanislands.gr

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη