ΑΟ Θήρας: Στόχος να μείνουμε στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ

“Στόχος του ΑΟ Θήρας είναι να παραμείνει και φέτος στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ, άρα μιλάμε σε πρώτη φάση για τετράδα σε κύπελλο και πρωτάθλημα και από εκεί και έπειτα όλα είναι ανοιχτά” δήλωσε ο προπονητής του ΑΟ Θήρας κος Απόστολος Οικονόμου κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 8/10 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, παρουσία πολλών δημοσιογράφων του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της Αθήνας. Για την παρθενική συμμετοχή της ομάδας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (CEV Cup) ο προπονητής εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ενώ στάθηκε στο πόσο πρωτόγνωρη εμπειρία θα είναι για το νησί να φιλοξενήσει αγώνα ευρωπαϊκού επιπέδου.

Στη συνέχεια παρουσίασε το ρόστερ της φετινής ομάδας: την αρχηγό Νίκη Μουντάκη, τις παλιές Μαριαλένα Αρτακιανού, Όλγα Βεργίδου, Αναστασία Γωργιάδου και Zenia Cvetkova, τις νέες Ναταλία Μεταξά, Μαρίνα Τσοχατζή, Ειρήνη Τσομπανίδου και Αναστασία Παναγιωτίδου, καθώς και τις ξένες Ivana Ostojic και Aleksandra Terzic από τη Σερβία και Anja Zdovc από τη Σλοβενία.

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Θήρας κος Γιώργος Σκοπελίτης τόνισε τη στήριξη που προσφέρει η διοίκηση για την σταθερά ανοδική πορεία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΑΟ Θήρας, με πολλά παιδιά πλέον στο νησί να ασχολούνται ενεργά με το βόλεϊ.

Στη συνέχεια παρουσίασε τη φανέλα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και ευχαρίστησε τους χορηγούς για την υποστήριξή τους. Χορηγοί του ΑΟ Θήρας είναι:
Πλατινένιοι: Aegean Airlines, Caldera Collection και Bagno Design by FS
Χρυσοί: Caldera Yachting, Blue Star Ferries και Δήμος Θήρας (επιχορήγηση 22.500 όπως είχε αναφερθεί και σε παλιότερη δημοσίευση)
Ασημένιοι: Μεταφορική Φίλιππας, Super Market Proton, Rocabella, Vita Epsilon, White Houses και Home all day cafe


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη