Σχετικά με τη μίσθωση παραλιών

Ο Δήμος Θήρας καλεί τους ιδιοκτήτες που έχουν όμορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις αναψυχής στις παραλίες των διοικητικών ορίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Οίας, Βουρβούλου, Ημεροβιγλίου, Φηρών, Καρτεράδου, Μεσαριάς, Βόθωνα, Μεγαλοχωρίου και Ακρωτηρίου και ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν το χώρο της παραλίας για την εκμετάλλευση ομπρελών και κρεβατιών να υποβάλουν αιτήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να καταθέσουν βεβαίωση περί μη οφειλής τους στο Δήμο, καθώς και την άδεια λειτουργίας της επιχείρησής τους. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012.

Σε επιχειρήσεις που δε θα υποβάλουν τα δικαιολογητικά μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία δε θα γίνει παραχώρηση της παραλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θήρας και στον κ. Ξαγοράρη Άκη, Υπάλληλο του Δήμου Θήρας, τηλέφωνο 2286360118, στις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Παράλληλα, δείτε εδώ την περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για ενοικίαση θέσεων στις παραλίες της Τοπικής Κοινότητας Ακρωτηρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 29/5.

Και επίσης, δειτε εδώ την περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για ενοικίαση θέσεων στις παραλίες των Τοπικών Κοινοτήτων Μεγαλοχωρίου και Οίας που θα πραγματοποιηθεί στις 31/5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη