Σχολικά είδη για καλό σκοπό

Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, το ατλαντίς έκανε έρευνα αγοράς σε ηλεκτρονικά καταστήματα μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και οργανισμών και σας προτείνει όμορφα σχολικά είδη που με την αγορά τους συμβάλετε σε καλό σκοπό.

Unicef_TetradiaΧαριτωμένα σετ από τέσσερα 50φυλλα τετράδια σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα, από τις σειρές “ουράνιο τόξο”, “μικροί πρωταθλητές”, “παλέτα χρωμάτων”, “παιχνίδι με τα γράμματα” της Unicef μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Τιμή σετ: 4 ευρώ

 


block_hamogeloΜπλοκ ζωγραφικής διαστάσεων Α4, 40 φύλλων με χαρτί 70 γρ. 100% ανακυκλώσιμο από το Χαμόγελο του Παιδιού μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Τιμή: 1,80 ευρώ

 


tetradio_wwfΤετράδιο σπιράλ σε μέγεθος Α4, χωρίς γραμμές, με ένα θέμα, από ανακυκλωμένο χαρτί. Μπορείτε να το βρείτε από τη WWF ΕΔΩ.

Τιμή: 2,50 ευρώ

 

 

 

 


kasetina_actionaid

Κασετίνα σε κόκκινο χρώμα με το ξεχωριστό μήνυμα “Colour your world” για έναν καλύτερο κόσμο! Διαστάσεις 20,5εκ. x 9,5εκ. Θα τη βρείτε ΕΔΩ.

Τιμή: 6 ευρώ

 


greenpeace_molyviaΣετ με 6 χρωματιστά μολυβάκια από ανακυκλωμένη εφημερίδα με το λογότυπο της Greenpeace, σε κασετίνα από ανακυκλωμένο χαρτί διαστάσεων 9×4,5×0,8 cm. Μπορείτε να τα παραγγείλετε από ΕΔΩ.

Τιμή: 3 ευρώ

 

 

 


 

arktouros_tsanta

Σχολική τσάντα με ενισχυμένα λουριά, χειρολαβή και πλάτη, τσέπες με φερμουάρ, πλαϊνές τσέπες με δίχτυ. Διαστάσεις 44χ32χ18cm. Μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ.

Τιμή: 17 ευρώ


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη