Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων το Σάββατο στην Οία

skakiΟ Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Οίας και τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, διοργανώνει το Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων 2014.

Το Πρωτάθλημα θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 15 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Οίας (Πανηγυρόσπιτο), και θα ξεκινήσει στις 10:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές Νηπιαγωγείων, Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, από όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Το σύστημα των αγώνων θα είναι “Ελβετικό” έξι γύρων, σύμφωνο με τους κανονισμούς της FIDE και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι της συνολικής βαθμολογίας, όπως επίσης οι τρεις πρώτοι ανά τάξη (Δημοτικού), και οι τρεις πρώτοι συνολικά από Νηπιαγωγεία- Γυμνάσια- Λύκεια. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Διευθυντής των αγώνων έχει οριστεί ο πρόεδρος του ΑΣΟ Σαντορίνης Παναγιώτης Φρεντζάς. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στον χώρο των αγώνων, έως και 10 λεπτά πριν την έναρξη ή και τηλεφωνικά στον κο Φρεντζά, στο τηλ. 6948431318.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη