Σύγκρουση φτερών στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Πηγή φωτογραφίας: www.mykonosdaily.gr

Το δεξί φτερό αεροσκάφους Airbus A320 της Aegean προσέκρουσε, το απόγευμα της Παρασκευής 4 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια ελιγμών στάθμευσης στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, στο φτερό σταθμευμένου αεροσκάφους, επίσης  Airbus A320, της αεροπορικής εταιρείας Meridiana. Το αεροσκάφος της Aegean εκτελούσε την πτήση Αθήνα-Μύκονος

Από το ατύχημα δεν προκλήθηκε τραυματισμός επιβατών όμως το αεροδρόμιο της Μυκόνου έχει κλείσει για τα μεγάλα αεροσκάφη και οι πτήσεις που προορίζονται για Μύκονο ανακατευθύνονται στη Σαντορίνη και σε άλλα αεροδρόμια.

Ενημέρωση 4 Ιουλίου, 21.00

Ανακοίνωση της Aegean

Αεροσκάφος της AEGEAN, Airbus A320 με διακριτικά SX- DVK που εκτελούσε την πτήση A3 378 από το Αεροδρόμιο «Ελευθ. Βενιζέλος» της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Μυκόνου σήμερα στις 18:00 ολοκλήρωσε την πτήση με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Μετά την προσγείωση και κατά τη διαδικασία τελικής στάθμευσης και κάτω από την καθοδήγηση του προσωπικού επίγειας εξυπηρέτησης, ακούμπησε με το άκρο της πτέρυγας την άκρη της πτέρυγας άλλου σταθμευμένου αεροσκάφους της εταιρείας MERIDIANA με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση των δύο αεροσκαφών. Όλοι οι επιβάτες εξήλθαν άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια από το αεροσκάφος. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες μετακίνησης των 2 αεροσκαφών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη