Συγχαρητήρια μηνύματα προς τους πρωταθλητές της ΑΕΣ

Με επιστολές τους ο ΔΑΠΠΟΣ, καθώς και τα αθλητικά σωματεία της Σαντορίνης ΑΟ Θήρας και Πανθηραϊκός συγχαίρουν την αντρική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων στο μπάσκετ. Αναλυτικά τα μηνύματα έχουν ως εξής:

ΔΑΠΠΟΣ
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την κατάκτηση του κυκλαδικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ανδρών κι εύχονται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

ΑΟ Θήρας
Το Δ.Σ. αλλά και όλη η οικογένεια του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ συμμετέχει στην χαρά όλης της Σαντορίνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων από την ομάδα της Α.Ε. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ και συγχαίρει αθλητές, προπονητικό team και το Διοικητικό Συμβούλιο για την επιτυχία αυτή. Τέλος να δώσουμε κι εμείς τις ευχές μας για μια επιτυχημένη πορεία στους αγώνες μπαράζ που θα οδηγήσουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Πανθηραϊκός
Ο Πανθηραϊκός Α.Ο, εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και τους αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο μπάσκετ Ανδρών. Ευχόμαστε στην ομάδα του νησιού μας καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη