Συγχαρητήρια μηνύματα στον ΑΟ Θήρας από τον χώρο του αθλητισμού

ao_thiras_logoΚαι ενώ ο ΑΟ Θήρας ετοιμάζεται για τη φιέστα για την άνοδό του στην Α1, μπροστά στο κοινό του, το βράδυ του Σαββάτου 12/4, ώρα 20:00, στο ΔΑΠΠΟΣ, το ένα μετά το άλλο καταφθάνουν τα συγχαρητήρια μηνύματα, τόσο από ομάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του βόλεϊ, με μερικές από τις οποίες συναγωνιζόταν όλη τη χρονιά στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, όσο και από αθλητικά σωματεία και φορείς του νησιού και των Κυκλάδων.

Ενδεικτικά μεταφέρουμε τα παρακάτω μηνύματα:

Πανναξιακός ΑΟΝ: Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τον Α.Ο. Θήρας για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και της ανόδου του στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς και τιμή για τον Κυκλαδίτικο αθλητισμό, το γεγονός ότι οι Κυκλάδες θα εκπροσωπούνται την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στην ανώτατη Εθνική Κατηγορία ενός ομαδικού αθλήματος, από 2 ομάδες.

Τελχινίς Ρόδου: Οι αθλήτριες, οι προπονητές και η διοίκηση του ΡΣΦΠ Τελχινίς σας συγχαίρουν για την άνοδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Οι σωστές επιλογές της διοίκησής, το ταλέντο και η σκληρή δουλειά των αθλητριών και του τεχνικού επιτελείου έφεραν μέσα σε λίγους μήνες αξιοζήλευτα αποτελέσματα.
Παρακολουθούσαμε όλη τη χρονιά την καταπληκτική πορεία σας και είμαστε χαρούμενοι που άλλη μία ομάδα της Περιφέρειά μας θα αγωνίζεται στην Α1.Σας ευχόμαστε υγεία και νέες, μεγαλύτερες επιτυχίες!

Θέτις Βούλας: Το Δ.Σ. του Α.Σ.ΠΕ. ΘΕΤΙΣ συγχαίρει την ομάδα του Α.Ο. Θήρας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τέλος ενός συναρπαστικού Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (Α΄ Όμιλος). Ταυτόχρονα της εύχεται καλή επιτυχία την επόμενη αγωνιστική περίοδο στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Πορφύρας: Ο ΑΟΦ Πορφύρας συγχαίρει τον ΑΟ Θήρας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Ομιλο μας, στην Α2 Εθνική κατηγορία βόλει Γυναικών.
Ευχόμαστε στον ΑΟ Θήρας να έχει καλά ταξίδια και στην Α1, με υγεία και μεράκι και να απολαύσει τη διαδρομή, σε αυτή την τόσο όμορφη περιπέτεια

Αστέρας Αγ. Δημητρίου: Η Διοίκηση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου συγχαίρει τον ΑΟ Θήρας για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία και εύχεται καλή συνέχεια με ανάλογες επιτυχίες. Οι ομάδες που επενδύουν στο άθλημα με ήθος και συνέπεια πάντα θα επιβραβεύονται.

ΖΑΟΝ Κηφισιάς: Εκ μέρους του Δ.Σ του ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μας συγχαρητήρια στο προπονητικό team, τις αθλήτριες και την Διοίκηση του Α.Ο ΘΗΡΑΣ για την άνοδό τους στην Α1 Γυναικών. Είμαι σίγουρος πως θα έχει και διάρκεια και επιτυχία γιατί η δουλειά που γίνεται είναι αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας. Ιδιαίτερα επιτρέψτε μου να εκφράσω προσωπικά τα συγχαρητήρια μου στην προπονήτρια της ομάδας, την κα Ελένη Μεμετζή, το ήθος και την αξία της οποίας είχαμε την τύχη και την τιμή να θαυμάσουμε όταν ήταν αθλήτρια του Συλλόγου μας. Καλή Συνέχεια και Καλή Αντάμωση του χρόνου στα Σαλόνια της Α1.

Ήφαιστος: Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε δημόσια τις αθλήτριες, την προπονήτρια και όλο το Δ.Σ του Συλλόγου σας, για την μεγαλειώδη επιτυχία σας ως πρωταθλήτρια ομάδα στο Α’ Όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας Πετοσφαίρισης Γυναικών και την άνοδο σας στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Για τα δεδομένα του νησιού μας η επιτυχίας σας είναι τεράστια. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας και μεγαλύτερες επιτυχίες στο Όμιλο σας στα επόμενα χρόνια.

Πανθηραϊκός: Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθηραϊκού Α.Ο, εκφράζει τα συγχαρητήριά της στη Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και τις Αθλήτριες του Α.Ο Θήρας, για τη μεγάλη νίκη με 0-3 σετ, επί του Ιωνικού Ν.Φ και την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους φίλους της ομάδας που γέμισαν το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, συμπαραστάθηκαν στην ομάδα και έδωσαν στις αθλήτριες την αίσθηση ότι αγωνίζονται στο κλειστό της Σαντορίνης!

Θύελλα Καμαρίου: Ο Α.Ο ΘΗΡΑΣ ΣΤΗΝ Α1 ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!! Μπράβο σε όλους και όλες. Aπό τον πιο μικρό εώς τον πιο μεγάλο συντελεστή όλης αυτής της προσπάθειας!!! Η Σαντορίνη γράφει ιστορία με οδηγό την ομαδα του ΑΟ Θηρας!!! Μπράβο κοριτσάρες, μας κάνετε υπερήφανους.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων: Το ΔΣ της ΕΠΣΚ συγχαίρει θερμά το σωματείο σας για την επάξια άνοδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α1 εθνική κατηγορία, γεγονός που προάγει τον αθλητισμό στον Νομό μας και αποτελεί διαφήμιση για τα νησιά μας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη