Santorini Laundry: Σύγχρονη μονάδα πλύσης ξενοδοχειακού ιματισμού

Πλύσιμο, παραλαβή, παράδοση ιματισμού με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών εντός 24 ωρών

Από το 2014, η εταιρεία Santorini Laundry προσφέρει υπηρεσίες βιομηχανικής πλύσης ξενοδοχειακού ιματισμού, πλήρως εναρμονισμένες τα διεθνή πρότυπα ISO-HACCP. Στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, εφαρμόζονται πρωτοποριακά συστήματα και διαδικασίες, ώστε να εξασφαλίζονται υψηλά επίπεδα καθαρισμού, απολύμανσης και ποιότητας του ιματισμού.

Η καθημερινή διαχείριση του ξενοδοχειακού ιματισμού πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών και παρακολουθείται με σύγχρονα συστήματα σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας ποιοτικό έλεγχο σε κάθε στάδιο της διαδικασίας: παραλαβή, πλύση, συσκευασία και παράδοση, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO-HACCP.

Τα απορρυπαντικά προϊόντα καθαρισμού προμηθεύονται από την ECOLAB κατ’ αποκλειστική συνεργασία, μια εταιρεία αναγνωρισμένη τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Η παραλαβή και η παράδοση γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά καθημερινά και εντός 24 ωρών, από εξειδικευμένο προσωπικό. Με τον τρόπο αυτό η Santorini Laundry εγγυάται ότι ο ιματισμός των πελατών της πληροί τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης και καθαριότητας. Μάλιστα, η εταιρεία από το 2019 εξυπηρετεί και ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί της Πάρου, με ιδιόκτητα φορτηγά σε καθημερινή βάση.

Στόχος της Santorini Laundry είναι η μείωση των λειτουργικών εξόδων των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, καθώς και η καλύτερη διαφύλαξη των φυσικών πόρων, μέσω της ελάχιστης κατανάλωσης νερού και της μείωσης της ρύπανσης του περιβάλλοντος, λόγω του οικολογικού τρόπου λειτουργίας της βιομηχανικής μονάδας.

Santorini Laundry | Μεσαριά, Σαντορίνη
τηλ. 2286036236 | email: info@santorinilaundry.gr | www.santorinilaundry.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη