Ν. Αιγαίο: Συλλήψεις αλλοδαπών που προσπάθησαν να ταξιδέψουν σε χώρες της ΕΕ με πλαστά χαρτιά

Εννέα αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνελήφθησαν μέσα στο τριήμερο 22-24/6 σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, συνελήφθησαν:

• Στη Σαντορίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 21, 25 και 26 ετών, γιατί μετέβησαν στο αεροδρόμιο του νησιού
και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Γαλλία, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

• Στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, ένας 22χρονος αλλοδαπός γιατί μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

• Στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 34 ετών, γιατί επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Γερμανία, με χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

• Στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 23, 24 και 31 ετών, γιατί μετέβησαν στο αεροδρόμιο του νησιού και κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία, το Βέλγιο και τη Γερμανία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη