Σύλληψη Ρουμάνων κακοποιών στη Θήρα

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:

Στις 09-08-2015 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 57χρονος υπήκοος Ρουμανίας, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι κατείχε αντικείμενα τα οποία είχε αφαιρέσει την 8-8-2015 το απόγευμα από 49χρονο υπήκοο Φιλιππίνων. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο. Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικες αποφασεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με συνολικη ποινή φυλακισης τριών ετών και οκτώ μηνών, για κλοπές.

Στις 09-08-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας δύο υπήκοοι Ρουμανίας 45 και 58 ετών, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν κατά περίπτωση καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινές φυλάκισης 14 μηνών και 10 μηνών αντίστοιχα, για κλοπές.

Στις 09-08-2015 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 57χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διαπιστώθηκε διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία της επιστροφής.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη