Συμμετοχή εστιατορίων σε πακέτα all-inclusive?

Σύμφωνα με το πάντα καλά ενημερωμένο Tourism Lobby, ο βρετανικός οργανισμός Tourism Concern πραγματοποίησε μελέτη –που το BBC της αφιέρωσε εκτενές ρεπορτάζ– η οποία εστιάζει σε στοιχεία και μαρτυρίες από την Costa del Sol στην Ισπανία, την Τουρκία, την Goa στην Ινδία, την Κένυα και τη Δομινικανή Δημοκρατία και η οποία διαπιστώνει ότι το all inclusive έχει πλήξει σοβαρά τη θέση άλλων τουριστικών επιχειρήσεων, κυρίως στον τομέα της εστίασης, με εστιατόρια, ταβέρνες και μπαρ να ωθούνται στον μαρασμό και στο κλείσιμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι πωλήσεις των πακέτων all inclusive έχουν αυξηθεί κατά 50% συνολικά τα τελευταία τρία τελευταία χρόνια και σήμερα αντιστοιχούν στο ένα τρίτο του συνόλου των πωλήσεων τουριστικών πακέτων παγκοσμίως. Γίνεται επίσης ειδική μνεία στο γεγονός ότι μεγάλοι tour operators, όπως ο First Choice (του TUI) και ο Thomson είτε πωλούν πλέον αποκλειστικά πακέτα all inclusive, είτε αυξάνουν σημαντικό τον αριθμό των σχετικών πακέτων.

Αυτό όμως που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον των συντακτών του Tourism Lobby είναι το ότι από τον TUI, γίνεται μία συζήτηση για συμμετοχή εστιατορίων σε πακέτα all-inclusive και προτείνεται έμμεσα η συνεργασία τους με ξενοδοχεία που προσφέρουν υπηρεσίες all inclusive. Ίσως εδώ, να κρύβεται “κάτι” από το επόμενο στάδιο, τη μετεξέλιξη του πολυσυζητημένου αυτού προϊόντος, την οποία, φανταζόμαστε, θα τη δούμε προσεχώς…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη