Συνάντηση Γ. Λεονταρίτη με Δήμαρχο Ανάφης

Με τον Δήμαρχο Ανάφης κ. Ιάκωβο Ρούσσο και τον Τεχνικό Σύμβουλο του Δήμου κ. Γιώργο Πάπιτση συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 12/5 στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην προώθηση του έργου του Δημοτικού Σχολείου, της συντήρησης του οδικού δικτύου (διαγραμμίσεις και ασφαλτοστρώσεις), του ιατρείου του νησιού, καθώς και της δημιουργίας πολιτιστικού κέντρου με την επισκευή δημοτικού ακινήτου με την Περιφέρεια να αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων τη σύνταξη των μελετών.

Αμέσως μετά από το τέλος της συνάντησης, με σχετική δήλωσή του ο κ. Ρούσσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Αντιπεριφερειάρχης ματαίωσε προγραμματισμένη μετακίνησή του και άλλαξε το πρόγραμμά του προκειμένου να ανταποκριθεί στο αίτημα του Δημάρχου για πραγματοποίηση της συνάντησης και τις ευχαριστίες του για την άριστη συνεργασία τους και την απρόσκοπτη συνδρομή του στην επίλυση των προβλημάτων του νησιού. «Είναι αναγκαίο να έχουμε συμμάχους στις προσπάθειές μας πάνω σε κοινούς προβληματισμούς, κοινές αναπτυξιακές στρατηγικές με συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις» υπογράμμισε ο Δήμαρχος τονίζοντας πως «η Περιφερειακή Αρχή είναι δίπλα στο Δήμο υποστηρίζοντάς τον μέσω των υπηρεσιών της να υποβάλει σωστές προτάσεις και να υλοποιηθούν τα έργα που θα προσφέρουν ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της Ανάφης».


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη