Συνάντηση του Δημάρχου Θήρας με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Στο Δημαρχείο της Σαντορίνης βρέθηκε σήμερα (14/10) ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θήρας Νίκο Ζώρζο.

Όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο Θήρας, στη συνάντηση κυριάρχησαν τα θέματα των συνεχιζόμενων εργασιών ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου καθώς, και ο συντονισμός των ενεργειών μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας για τα έργα ύδρευσης- αποχέτευσης της ΔΕΥΑΘ στην περιοχή του Μεγαλοχωρίου, μέχρι τη διασταύρωση προς το λιμάνι του Αθηνιού.

Διαφήμιση

Αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες της αποχέτευσης και να ακολουθήσει το έργο της ασφαλτόστρωσης από την Περιφέρεια, το οποίο δεν θα υλοποιηθεί στις αρχές Νοεμβρίου όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά θα μετατεθεί χρονικά μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο της αποχέτευσης.

Επίσης, ο κος Λεονταρίτης ενημέρωσε τον κο Ζώρζο ότι η Περιφέρεια θα ανακατασκευάσει τα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου από το Μεγαλοχώρι μέχρι τη διασταύρωση Πύργου – Φηρών, από το Ημεροβίγλι προς Οία (παλιό οδικό δίκτυο) καθώς και τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στις περιοχές του Βόθωνα και του Μονόλιθου (περιοχή Αεροδρομίου)

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη