Συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου τη Δευτέρα

bofiliouΣτο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας ανά την Ελλάδα, η Νατάσσα Μποφίλιου κάνει στάση στη Σαντορίνη και μπορείτε να την απολαύσετε τη Δευτέρα 4 Αυγούστου, στο οινοποιείο Κουτσογιαννόπουλου, για μια συναυλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι”.

“Πάμε ξανά” ο τίτλος της υπερ-επιτυχημένης παράστασης, που στην καλοκαιρινή της εκδοχή συνδυάζει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της Νατάσσας Μποφίλιου με τον συνθέτη Στάμο Σέμση, με τα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιάς της.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος πάντα στο πλευρό της, στήνουν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα , με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η παράσταση “Πάμε ξανά” προβάλλει διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.

Ώρα έναρξης: 21:30, είσοδος 15 ευρώ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη