20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συναυλία με την Anna Nechaeva την Παρασκευή στη Σαντορίνη

Share

Κλικ στην αφίσα για μεγαλύτερο μέγεθος

Η διεθνούς φήμης υψίφωνος Anna Nechaeva έρχεται για μία συναυλία στην Ελλάδα, προσκεκλημένη του Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη, την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Η γεννημένη στο Saratov της Ρωσίας τραγουδίστρια υπήρξε από το 2003 σολίστ με την Όπερα της Αγίας Πετρούπολης όπου εμφανίστηκε ως Tatiana (“Eugene Onegin”, Tchaikovsky), Lauretta (“Gianni Schicchi”, Puccini) και ερμήνευσε τον ομώνυμο ρόλο στις όπερες του Puccini “Suor Angelica” και “Madama Butterfly”, αλλά και το ρόλο της Xenia στην όπερα “Boris Godunov” του Mussorgsky. Από το 2008 έως το 2011 ήταν σολίστ στο Θέατρο Mikhaylovsky, όπου το ρεπερτόριό της περιελάμβανε ρόλους όπως η Nedda (“I Pagliacci”, Leoncavallo), η Tatiana (“Eugene Onegin”, Tchaikovsky), τον ομώνυμο ρόλο στην όπερα του Dvořák “Rusalka”, αλλά και τη Rachel από την όπερα “La Juive” του Halévy.

Το 2012 έκανε το ντεμπούτο της στο περίφημο Θέτρο Μπολσόι (Bolshoi), τραγουδώντας το ρόλο της Nastasya (“The Enchantress”, Tchaikovsky). Την ίδια χρονιά έγινε σολίστ στο Θέατρο Μπολσόι όπου παρουσίασε ρόλους όπως τη Iolanta από την ομώνυμη όπερα του Tchaikovsky, τη Liu από την περίφημη όπερα “Turandot” του Puccini, τη Yaroslavna στο έργο του Borodin “Prince Igor”, τη Elisabeth της Valois στο “Don Carlo” του Verdi, τη Micaela στη διάσημη “Carmen” του Bizet καθώς και το ρόλο της Doña Anna από την όπερα “The Stone Guest” του Dargomyzhsky, ενώ στην παράσταση του Θεάτρου Μπολσόι “The Fables of the Vixen, the Duckling and Balda” παρουσίασε το έργο του Prokofiev “The Ugly Duckling”.

Μαζί της στη Σαντορίνη θα εμφανιστεί το Transcription Ensemble, ένα σύνολο που κατέχει μια σημαντική θέση στα καλλιτεχνικά δρώμενα, με διακρίσεις και επιτυχείς εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό που αποτελείται από τους διακεκριμένους μουσικούς Salvatore Emanuel de Oliviera (βιολί), Γιώργο Κανδυλίδη (βιολί), Emilia Goch (βιόλα), Χρήστο Γρίμπα (βιολοντσέλο) και Νίκο Ζαφρανά (πιάνο).

Ώρα έναρξης: 21:00 | Μέγαρο Γκύζη, Φηρά | Είσοδος ελεύθερη


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη