Συνεδρίαση ΔΣ Λιμενικού Ταμείου Θήρας στις 9/10

Την Τετάρτη 9/10, ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Θήρας, καθώς η συνεδρίαση της Τρίτης 1/10 αναβλήθηκε. Τα προς συζήτηση και λήψη απόφασης θέματα είναι τα παρακάτω:

1. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ. ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε. (ENTERPRISE GREECE) ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΝΟΛΙΘΟΥ, Ν. ΘΗΡΑΣ.

2. ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ “ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΙΣΚΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΒΛΥΧΑΔΑΣ, Ν. ΘΗΡΑΣ”.

3. ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΒΛΥΧΑΔΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ. ΘΗΡΑΣ”.

4. ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024.

5. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Λ.Τ. ΘΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ENTERPRISE GREECE ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΝΑΝΠ.

6. ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΚΡΗΠΙΔΩΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΜΩΛΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΨΑΡΑΔΩΝ ΒΛΥΧΑΔΑΣ, Ν. ΘΗΡΑΣ”.

7. ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ “ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΨΑΡΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 15-10-2024 ΕΩΣ ΚΑΙ 15-10-2025.

8. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΙΟΥ, Ν. ΘΗΡΑΣ.

9. ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΣΟΥ 2.726,10€ ΩΣ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝ.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη