Συνεδρίαση ΔΣ Λιμενικού Ταμείου Θήρας την Παρασκευή 14/6

Για την Παρασκευή 14/6, ώρα 10:00, έχει προγραμματιστεί η επόμενη τακτική συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Θήρας, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση ή ακύρωση της υπ. αριθμ. 44/2015 απόφασης ΔΣ του ΔΛΤ Θήρας με θέμα “Μεταφορά επιβατών κρουαζιέρας από Φηρά προς Οία”.

2. Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης διαγωνισμού και έγκριση κατακύρωσης αποτελέσματος ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: “Καθαρισμός λιμενίσκου αλιευτικού καταφυγίου Βλυχάδας ν. Θήρας”.

3. Καθορισμός κριτηρίων για άδειες θέσεων ελλιμενισμού επαγγελματικών σκαφών αναψυχής στο αλιευτικό καταφύγιο Βλυχάδας ν. Θηρας.

4. Β’ αναμόρφωση τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2024.

5. Β’ αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων και δαπανών οικονομικού έτους 2024.

6. Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου ταμειακής διαχείρισης μηνός Απριλίου 2024.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

7. Έγκριση ή μη παραχώρησης χώρου με εκτέλεση έργου κατασκευής ξύλινης πέργκολας σύμφωνα με το πρότυπο πέργκολας του ΔΛΤ Θήρας για την επιχείρηση ΟΝΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Ο.Ε.

8. Έγκριση ή μη παραχώρησης χώρου με εκτέλεση έργου κατασκευής ξύλινης πέργκολας σύμφωνα με το πρότυπο πέργκολας του ΔΛΤ Θήρας για την επιχείρηση APOLLON CAFE.

9. Έγκριση ή μη παραχώρησης χώρου με εκτέλεση έργου κατασκευής ξύλινης πέργκολας σύμφωνα με το πρότυπο πέργκολας του ΔΛΤ Θήρας για την επιχείρηση AΚΡΟ Ε.Ε.

10. Έγκριση ή μη παραχώρησης χώρου με εκτέλεση έργου κατασκευής ξύλινης πέργκολας σύμφωνα με το πρότυπο πέργκολας του ΔΛΤ Θήρας για την επιχείρηση ΝΙΜΑ Ο.Ε.

11. Έγκριση ή μη του 1ου ΑΠΕ του έργου “Επισκευή προσήνεμου βραχίονα όρμου Φηρών, ν. Θήρας”

12. Έγκριση ή μη εξόδων φιλοξενίας της Aegean Rebreath ενόψει της ημέρας περιβάλλοντος.

13. Προμήθεια ISO Box για τις ανάγκες του Λιμεναρχείου Θήρας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη