Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας στις 21/1

Για την ερχόμενη Τετάρτη 21/1/2015 και ώρα 11:00 έχει προγραμματιστεί η επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης σε Σύρο και Ρόδο, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Δέσμευση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015, σε ποσοστό 100%.
2. Δέσμευση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 σε ποσοστό 100% των ανελαστικών δαπανών.
3. Πληρωμή δαπανών οικονομικού έτους 2014 που δεν εξοφλήθηκαν εντός της χρήσης του οικ. έτους 2014 σε βάρος του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
4. Έγκριση παράτασης των εργασιών του έργου: «Ολοκλήρωση εργασιών βελτίωσης – διαπλάτυνσης εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου από Φαληράκι έως Κολύμπια».
5. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ολοήμερο Δημοτικό σχολείο στην Καρδάμαινα Κω».
6. Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Διαγραμμίσεις – Στηθαία Ασφαλείας, Ανακλαστήρες Οδοστρώματος κλπ, Για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων (Μήλου – Κιμώλου – Σίφνου – Σερίφου)».
7. Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση – σήμανση οδού Χώρας – Εγγαρών Ν. Νάξου».
8. Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Σήμανση – Ασφάλεια οδικού δικτύου Ν. Θήρας».
9. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Θηρασιάς (2014)».


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη