Συνελήφθη και ο τρίτος επίδοξος ληστής της Eurobank

Σύμφωνα με νεότερη, σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνελήφθη χθες (10/1/2013) από αστυνομικούς του ΑT Θήρας και ο τρίτος δράστης, ημεδαπός, ηλικίας 52 ετών, που αναζητούνταν για την υπόθεση απόπειρας ένοπλης ληστείας που έγινε το πρωί της 27/12/12 στο υποκατάστημα της Eurobank στα Φηρά. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας και μετά από εξέταση στοιχείων και πληροφοριών, εντοπίσθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Περίσσας ο 52χρονος ημεδαπός, να διαμένει σε ενοικιαζόμενο κατάλυμα όπου και συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος, από κοινού με έναν 30χρονο που συνελήφθη στις 29/12/12 και έναν 37χρονο που συνελήφθη στις 8/1/2013, εμπλέκονται στην ένοπλη ληστεία, που απετράπη από την άμεση επέμβαση αστυνομικών του ΑΤ Θήρας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δυο εκ των συλληφθέντων, ηλικίας 37 και 52 ετών, έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα, προκειμένου να υποβοηθηθεί η πληρέστερη εξιχνίαση της ερευνώμενης υπόθεσης. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα δύο άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 2286022659, 2286022649 του ΑΤ Θήρας. Τονίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, ενώ στις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν συμμετείχαν αστυνομικοί και από άλλες Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, που είχαν μεταβεί για το σκοπό αυτό στο νησί. Ουσιαστική υπήρξε και η συνδρομή της Λιμενικής Αρχής Θήρας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη