Συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων με το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης

Αποδεκτή έγινε η πρόταση συνεργασίας που κατέθεσε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης προς το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης που βρίσκεται στα Φηρά, με σκοπό την παροχή ειδικών τιμών στις υπηρεσίες που παρέχει, στους ξενοδόχους του νησιού.

Στην απάντησή του προς την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης αναφέρεται στις ειδικές τιμές των υπηρεσιών των οποίων μπορούν να επωφελούνται τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης με το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης παρέχονται στα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων:

1. Έκπτωση 20% σε κλινικές, εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις (Ακτινογραφίες, υπερηχογραφήματα, triplex, αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες, μαστογραφίες κτλ)

2. Επιπλέον, ειδικά και μόνο για τα μέλη του Σωματείου σας, παρέχουμε εντελώς δωρεάν ένα ετήσιο check-up,το οποίο περιλαμβάνει: γενική αίματος, γενική ούρων, γλυκόζη, ουρία, κρεατινίνη, ηλεκτρολύτες, ηπατικά ένζυμα, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, ουρικό οξύ, αλκαλική φωσφατάση, γGT- κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 22860-21728.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ευχαριστεί τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Κεντρικού Πολυιατρείου Σαντορίνης για την ανταπόκριση στα αιτήματά της, με σκοπό την υποστήριξη των μελών της.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη