Σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας για το θέμα των δρομολογίων στη Σαντορίνη

Σχετικά με το θέμα των δρομολογίων της εταιρείας Golden Star Ferries, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναφέρει τα εξής:

“Mε αφορμή τη δημοσιότητα που έδωσε η εταιρεία Golden Star Ferries στο θέμα σχετικά με τα δρομολόγια των πλοίων της και μετά από ενημέρωση που είχε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από τον Δήμαρχο Θήρας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το λιμάνι του νησιού, ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής ζήτησε από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου να στείλει τεχνικό κλιμάκιο στο νησί, ώστε να προσδιοριστεί το πρόβλημα και να βρεθεί λύση.

Έτσι κι έγινε, ενώ παράλληλα ακολούθησαν συσκέψεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά και με εκπροσώπους της εταιρείας. Στις συσκέψεις αποφασίστηκε να εκδοθεί πρώτα η τεχνική έκθεση για το λιμάνι της Σαντορίνης και στη συνέχεια να αναζητηθεί λύση για το θέμα των δρομολογίων”.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η διαμαρτυρία του κ. Γιώργου Στεφάνου στο Υπουργείο, ενώ για αύριο έχει οριστεί συνάντηση των εμπλεκομένων πλευρών, προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση μεταξύ των ενδιαφερομένων εταιρειών.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη