Τα Κίτρινα Ποδήλατα την Παρασκευή στη Σαντορίνη με guest τον Βασίλη Καζούλη

Κλικ για μεγέθυνση

Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα “Κίτρινα Ποδήλατα” επισκέπτεται την Παρασκευή 12 Αυγούστου τη Σαντορίνη, στο πλαίσιο της επικοινωνίας του εναλλακτικού album “Κίτρινα Ποδήλατα – the acoustic project”, συνεχίζοντας την πετυχημένη ακουστική του περιοδεία “με δυο κιθάρες…”

Οι δύο δημιουργοί, Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, “μεταφράζουν” μουσικά τις μελωδίες και τα δυνατά μηνύματα των τραγουδιών τους, σε έναν αμιγώς ακουστικό καθαριστικό ήχο και καλούν όλους μας, σε μια μοναδική-ξεχωριστή συναυλία στο Μέγαρο Γκύζη.

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, υπόσχονται μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά έχοντας ως φιλοξενούμενό τους, τον πολύ σημαντικό και αγαπημένο τραγουδοποιό, Βασίλη Καζούλη. Μια υπέροχη, δυναμική κι αληθινή παρέα ενώνεται, ειδικά για τη συναυλιακή βραδιά της 12ης Αυγούστου κι ευελπιστεί να αποδείξει, πως η εσωτερική δύναμη και το νόημα των τραγουδιών μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία πάνω στις χορδές από δυο κιθάρες!

“Με δυο κιθάρες..”, τα Κίτρινα Ποδήλατα μαζί με τον Βασίλη Καζούλη, στοιχηματίζουν να μας ξεσηκώσουν, με δυναμισμό που πηγάζει απ’ την ψυχή, με ρυθμό που δυναμώνει στα χέρια που ενώνονται και αρμονίες που “ανοίγουν” στις φωνές της παρέας που ακούγονται σαν μία.

Ώρα έναρξης: 21:00 | Μέγαρο Γκύζη, Φηρά | Ελεύθερη είσοδος

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη